De bekendste namen in de musicalwereld

mei 2, 2018

Een aantal grote musical acteurs heeft het niet zomaar tot Broadway weten te schoppen. Hier is vaak een lange weg aan vooraf gegaan om dit uiteindelijke doel te bereiken. Indien dit lukt is dat natuurlijk ronduit fantastisch te noemen. Het gebeurd niet zelden dat een succesvol Hollywood acteur zijn loopbaan begonnen is op Broadway in de theaters.

Wat nog veel meer bijzonder is te noemen is het feit dat sommige acteurs die het helemaal gemaakt hebben op het witte doek er juist voor kiezen om weer terug te gaan naar Broadway. Hieruit blijkt maar dat de meeste mensen die actuer zijn in hart en nieren hun passie toch hier hebben liggen in plaats van in de film industrie. Zo koos bijvoorbeeld Denzel Washington, toch wel één van de meest invloedrijke en succesvolle acteurs van dit moment, om recentelijk weer een rol in een Broadway musical aan te nemen. Het theater blijft toch altijd iets waar de meeste acteurs graag naar terug gaan. Velen schromen dan ook niet om een tussenstop in hun film carrière in te plannen om toch weer terug te gaan naar hun roots als actuer of actrice.

Sommigen zullen er zelfs voor kiezen om hiermee te eindigen. Hoe dan ook zie je het steeds vaker gebeuren. Menig acteur lijkt het dan ook ontzettend fijn te vinden om avond na avond met een voorstelling in een bepaalde zaal te staan. Hier valt zeker wat voor te zeggen. Daar waar je bij filmrollen meer van een soort moment opname spreekt heb je de kans om op Broadway je spel steeds beter te maken en daarbij steeds beter op je tegenspelers ingespeeld te raken.